nieuws

Frank Haasnoot bij RTL Boulevard

Nieuws

ZAANDAM – Frank Haasnoot, misschien wel de toekomstige World Chocolate Master, is geinterviewd door RTL Boulevard. Aanleiding voor het interview is zijn deelname aan de World Chocolate Masters volgende week in Parijs.

Frank Haasnoot bij RTL Boulevard

ZAANDAM – Frank Haasnoot, misschien wel de toekomstige World Chocolate Master, is geinterviewd door RTL Boulevard. Aanleiding voor het interview is zijn deelname aan de World Chocolate Masters volgende week in Parijs.

Als winnaar van de Dutch Chocolate Masters neemt Haasnoot van 19 tot en met 21 oktober voor de tweede keer deel aan het wereldkampioenschap voor chocolade kunstenaars. De locatie (Parijs) is hetzelfde, de verwachting zeker niet.

Nam Haasnoot vier jaar terug genoegen met plaats vier, dit keer is alles onder de hoofdprijs teleurstellend. De productontwikkelaar van Dobla reist met vertrouwen af naar de Franse hoofdstad. ‘Ik sta er goed voor. Ik heb de afgelopen maanden grote stappen gemaakt.’

Het interview met RTL Boulevard is donderdag 13 oktober te zien op RTL 4

Reageer op dit artikel