nieuws

Eurydice Neugebauer blinkt uit in banket

Nieuws

AMSTERDAM – De Zeeuwse Eurydice Neugebauer heeft zich gekwalificeerd voor de finale van de landelijke MBO Uitblinkers in Amsterdam op 4 oktober.

Eurydice Neugebauer blinkt uit in banket

AMSTERDAM – De Zeeuwse Eurydice Neugebauer heeft zich gekwalificeerd voor de finale van de landelijke MBO Uitblinkers in Amsterdam op 4 oktober.

Eurydice is studente aan de opleiding Brood en Banket van ROC Zeeland in Middelburg. Zij beheerst een speciale techniek om Amerikaanse taarten te bakken. Haar droom is om een eigen taartenatelier te beginnen.

Eerder wist Eurydice de titel MBO Uitblinker ROC Zeeland te bemachtigen. Van de 50 uitblinkers die genomineerd zijn, betrad zij met publieksstemmen de top 10. In Amsterdam stelt een professionele jury tijdens het Uitblinkersgala een professionele jury de top 3 samen. De top 3 mag zich vervolgens verdedigen en aangeven waarom zij de landelijke uitblinker moeten zijn. Prinses Maxima reikt de prijs uit.

Reageer op dit artikel