nieuws

CSM schrapt 500 banen

Nieuws

DIEMEN – De reorganisatie die producent van melkzuur en leverancier van bakkerij-ingrediënten CSM zal inzetten, heeft een verlies van 500 banen als gevolg.

CSM schrapt 500 banen

DIEMEN – De reorganisatie die producent van melkzuur en leverancier van bakkerij-ingrediënten CSM zal inzetten, heeft een verlies van 500 banen als gevolg.

Dat bleek donderdag bij de presentatie van de cijfers over het derde kwartaal. CSM, dat eerder deze maand een winstwaarschuwing afgaf, sprak van een ,,significant zwakkere consumentenvraag in de meeste markten”.

Het bedrijf meldde een fors lager bedrijfsresultaat (ebita) bij een iets hogere omzet. De ebita kwam uit op 28,3 miljoen euro, tegen 53,3 miljoen in het derde kwartaal van 2010. De omzet bedroeg 784,8 miljoen euro. Vorig jaar was dat nog 783,7 miljoen euro.

 

Reageer op dit artikel