nieuws

Continental Bakeries wil Bolletje

Nieuws

ALMELO – De eigenaren van bakkersbedrijf Bolletje overleggen met branchegenoot Continental Bakeries over een overname.

Continental Bakeries wil Bolletje

ALMELO – De eigenaren van bakkersbedrijf Bolletje overleggen met branchegenoot Continental Bakeries over een overname.

De gesprekken zijn volgens de betrokkenen in een vergevorderd stadium. Dat heeft de directie donderdagmorgen meegedeeld aan de 500 medewerkers van de vestigingen van Bolletje in Almelo, Heerde en Amsterdam.

Bolletje, opgericht in 1867, is nog altijd in handen van de nazaten van de oprichters, de familie Ter Beek uit Almelo. Het is echter al tien jaar geleden dat voor het laatst een telg uit de familie op de directeursstoel zat.

Gesprekken
‘We hebben gedurende de zomer intensieve gesprekken met elkaar gevoerd over de beste weg om het merk te laten groeien. Uiteindelijk is daar uitgekomen dat het goed zou zijn voor Bolletje om onder een nieuwe eigenaar gebruik te maken van de mogelijkheden die Bolletje heeft.

Continental Bakeries is een stevige partij, die we goed kennen. Ik denk dat dit voor zowel Bolletje als Continental Bakeries goede kansen biedt’, zegt directeur Hielke van Dijken over de overname.

 

Reageer op dit artikel