nieuws

Callebaut en Biolands lanceren website

Nieuws

Barry Callebaut en Biolands International, een van Afrika’s grootste exporteurs van gecertificeerde organische cacao, lanceren de nieuwe website www.biolands.com.

Callebaut en Biolands lanceren website

Barry Callebaut en Biolands International, een van Afrika’s grootste exporteurs van gecertificeerde organische cacao, lanceren de nieuwe website www.biolands.com.

Op deze website kunnen Barry Callebaut klanten kennismaken met het Biolands programma. Biolands stelt de cacaoboeren in staat om de productie op een organische manier uit te voeren. Alles voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen en heeft Rainforest Alliance certificaten.

Biolands werkt al meer dan 10 jaar met boeren in de Mbeya regio in Tanzania om gecertificeerde cacao te produceren die voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen en die volledig traceerbaar is. Barry Callebaut koopt al sinds 2000 cacao van Biolands.
 

Reageer op dit artikel