nieuws

Bakkerij VVLP creëert superheld

Nieuws

ZANDVOORT – Mjammie, de mascotte van Van Vessem & le Patichou moet een superheld worden voor kinderen. Om te slagen, krijgt Mjammie een eigen huis.

ZANDVOORT – Mjammie, de mascotte van Van Vessem & le Patichou moet een superheld worden voor kinderen. Om te slagen, krijgt Mjammie een eigen huis.

Huis van Mjammie wordt woensdag 19 oktober geopend. Het huis is gevestigd achter de bakkerswinkel van Vessem & le Patichou in Zandvoort. Kinderen (5-9 jaar) kunnen via een klein deurtje (1 meter hoog) het huis betreden.

Het huis bevat naast een kinderbakkerij mogelijkheden om te tekenen en knutselen. Verder kan het huis worden afgehuurd voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen ook een ‘meet en greet’ regelen met Mjammie.

Eigenaar Jos Huijbregts: ‘Mjammie is onze mascotte en wordt ingezet bij kinderactiviteiten. We willen een held functie creëren van Mjammie dat kinderen hun vader en moeder de bakkerswinkel intrekken.’ Als voorbeeld noemt Huijbregts De Japanse Ampan man.

Reageer op dit artikel