nieuws

Appie de Jong koopt Bakkerij Staghouwer

Nieuws

ZUIDHORN/DRACHTEN – Henk Staghouwer verkoopt zijn bakkerij en winkels. Echte Bakker Staghouwer komt in handen van Appie de Jongs Bakkerijen.

Appie de Jong koopt Bakkerij Staghouwer

ZUIDHORN/DRACHTEN – Henk Staghouwer verkoopt zijn bakkerij en winkels. Echte Bakker Staghouwer komt in handen van Appie de Jongs Bakkerijen.

Momenteel heeft ondernemer Peter de Jong (39), eigenaar van Appie de Jongs Bakkerijen twee vestigingen in Drachten en één in Marum. Met de koop (per 1 januari 2012) van Staghouwer komt de teller op tien.

Staghouwer heeft zeven winkels in Zuidhorn, Tolbert, Leek, Hoogkerk en de winkelcentra Paddepoel en Vinkenhof in Groningen. Henk Staghouwer: ‘ Peter is een college met groeiambities. De kans om te verkopen deed zich voor.’

Locaties
De bestaande broodbakkerij van Staghouwer aan de Hoofdstraat in Tolbert wordt omgezet in een ruime, moderne banketbakkerij, die alle tien vestigingen gaat bedienen. In de broodbakkerij van De Jong aan de Zuidkade in Drachten wordt straks ook het brood gebakken voor de vestigingen van Staghouwer.

Bij Staghouwer werken veertig mensen en bij Appie de Jongs Bakkerijen 25. Hun arbeidsplaatsen blijven behouden. Ook de namen van de twee bestaande bedrijven blijven.

 

Reageer op dit artikel