nieuws

Kruidnootjes al weer in het schap

Nieuws

Kruidnootjes al weer in het schap

GRONINGEN – De eerste kruidnootjes van het jaar zijn al weer gesignaleerd. Een Spar in Groningen verkoopt het traditionele Sinterklaassnoepgoed.

GRONINGEN – De eerste kruidnootjes van het jaar zijn al weer gesignaleerd. Een Spar in Groningen verkoopt het traditionele Sinterklaassnoepgoed.

"Studenten en jongeren zijn er gek op’, verzekert bedrijfsleider Jacobs De Levensmiddelenkrant. ‘De ondernemer kon een partij opkopen en die ligt dus sinds kort bij de kassa.’ Het (te) vroeg aanbieden van Sinterklaassnoepgoed vormt al jaren een bron van ergenis.

Vorig jaar stelde ook Bolletje het ‘niet goed’ te vinden om al in augustus pepernoten te verkopen, omdat het afbreuk doet aan het bijbehorende winterse gevoel. Consumenten zelf zijn uitgesproken verdeeld over de vraag wanneer seizoensproducten als pepernoten het best weer in de schappen kunnen worden gelegd.

 

Reageer op dit artikel