nieuws

Hela Thissen introduceert Nousino

Nieuws

VENLO – Hela Thissen introduceert een hazelnotenmix onder de naam Nousino.Naast het gebruiksgemak biedt Nousino een goede basis voor het bereiden van allerlei soorten zacht, mals en luchtig halzelnotenkapsel.

Hela Thissen introduceert Nousino

VENLO –  Hela Thissen introduceert een hazelnotenmix onder de naam Nousino.Naast het gebruiksgemak biedt Nousino een goede basis voor het bereiden van allerlei soorten zacht, mals en luchtig halzelnotenkapsel.

Het zwaardere stabiele beslag, de fijne structuur, het speciale aroma en de notensmaak vertaalt zich in een eindproduct dat niet snel uitdroogt. Er zijn legio toepassingsmogelijkheden. Voor de Nousino, de Sachermix en de onlangs geïntroduceerd Kapselmix Bisquisit 100 is er een najaarsactie met kans op een cadeaukaart van de Media Markt. Voor meer informatie: www.hela.nl. info@hela.nl
 

Reageer op dit artikel