nieuws

Echte Bakker Jorink opent nieuwe winkel

Nieuws

RAALTE – Echte Bakker Jorink opent een tweede winkel. De bakker uit Raalte opent in oktober een winkel op het winkelcentrum in Raalte-Noord.

Echte Bakker Jorink opent nieuwe winkel

RAALTE – Echte Bakker Jorink opent een tweede winkel. De bakker uit Raalte opent in oktober een winkel op het winkelcentrum in Raalte-Noord.

De winkel komt tegenover de C1000 supermarkt. Eigenaren Patrick en José Jorink denken hun klanten beter te kunnen bedienen., zo melden ze in dagblad de Stentor. ‘We merken dat we daar ook veel klanten hebben. Een probleem bij de huidige winkel is de beperkte parkeerruimte voor mensen die brood of gebak met de auto komen halen. In Raalte-Noord is volop parkeerruimte en het is daar ook nog gratis.’

Het assortiment wordt hetzelfde als in de winkel in het centrum. Over de inrichting wordt nog volop nagedacht. ‘Het wordt anders, maar wel weer in de stijl van de winkel in het centrum. In ieder geval herkenbaar.’

 

Reageer op dit artikel