nieuws

EBIC viert vijfjarig jubileum

Nieuws

PAPENDRECHT – EBIC, het European Bakery Innovation Centre opende in 2006 de deuren voor grondstoffenleveranciers, machinefabrikanten, bakkerijen en consumenten. Het innovatiecentrum van Sonneveld viert op 13 september zijn vijfjarig bestaan.

EBIC viert vijfjarig jubileum

PAPENDRECHT – EBIC, het European Bakery Innovation Centre opende in 2006 de deuren voor grondstoffenleveranciers, machinefabrikanten, bakkerijen en consumenten. Het innovatiecentrum van Sonneveld viert op 13 september zijn vijfjarig bestaan.

Het belangrijkste doel is de uitwisseling van kennis om bakkerijen verder te brengen. Sonneveld gelooft dat het delen van kennis en partnership het succes van morgen is voor ondernemers in de bakkerijketen. Ondernemers kunnen terecht voor kennis op het gebied van technologie en applicatie en er worden (inter)nationale workshops en seminars georganiseerd. 

iPad 2
Om het vijfjarig bestaan te vieren, geeft EBIC vijf iPads 2 weg. Om hierop kans te maken kunnen branchegenoten zich inschrijven voor het EBIC Report, de digitale nieuwsbrief van EBIC. Eind september worden de winnaars bekendgemaakt. 

Reageer op dit artikel