nieuws

Bakkerij Pol van den Bogaert 100 jaar

Nieuws

BREDA – Al een eeuw lang kunnen de mensen uit Breda en omstreken genieten van de producten van Echte Bakker Pol van den Bogaert. Dit wordt groots gevierd.

BREDA – Al een eeuw lang kunnen de mensen uit Breda en omstreken genieten van de producten van Echte Bakker Pol van den Bogaert. Dit wordt groots gevierd.

 

Om te beginnen wordt zondag 17 juli een groot ontbijt gehouden voor klanten. Dit in samenwerking met andere bedrijven, waaronder twee slagers. De opbrengsten van het ontbijt (€ 2,50) gaat naar stichting “doe een wens”.
Voor de kinderen is er op woensdag 19 oktober een concert verzorgd door de figuren uit het Sprookjesbos van de Efteling. Voor een gratis toegangskaartje kan worden gespaard in de winkel. Zondag 11 december is er een proeverij/open huis.

Historie
De bakkerij werd op 11 juli 1911 opgericht Cees van den Bogaert in Beek. Tien jaar later verhuisde de bakkerij naar Breda waar die nog steeds is gevestigd. Inmiddels staat Paul, de vierde generatie. aan het roer
 

Reageer op dit artikel