nieuws

Voor de ultieme bakkersbeleving naar Rosmalen

Nieuws

Zondag 22 mei opent Bakkersvak 2011 in Autotron in Rosmalen haar deuren. Op de goed gevulde beursvloer kunnen de ambachtelijke bakkers hun hart ophalen aan de nieuwste producten en laatste trends. Ook aan de bakkers van de toekomst is gedacht.

Voor de ultieme bakkersbeleving naar Rosmalen

Zondag 22 mei opent Bakkersvak 2011in Autotron te Rosmalen haar deuren. Op de goed gevulde beursvloer kunnen de ambachtelijke bakkers hun hart ophalen aan de nieuwste producten en laatste trends. Ook aan de bakkers van de toekomst is gedacht. Op de eerste editie van Bakkersvak staan bijna 100 standhouders. Sales executive Aukje Bruers van easyFairs: ‘De sfeer rondom Bakkersvak is erg positief. De beurs is compleet gevuld.’Mede dankzij het gevarieerde exposantenaanbod staat bezoekers van Bakkersvak een inspirerende dag vol innovaties, trends en ontwikkelingen te wachten.

Openingstijden
Bakkersvak is geopend op zondag 22 en maandag 23 mei van 12.00 uur tot 20.00 uur. Om bezoekers ook op zondag in de gelegenheid te stellen naar de beurs te komen is voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Tussen 12.00 en 18.00 uur is voor volop entertainment gezorgd in de vorm van levensgrote spellen, springkussens, muziek en schmink artiesten. In de Corner zijn voortdurend begeleiders aanwezig, zodat bezoekers hun kroost met een gerust hart kunnen achterlaten. Tussen 17.30 en 19.30 uur verzorgt Femme Vocale een spetterend optreden.
Parkeren bij Autotron Rosmalen is gratis.

Bekijk meer informatie in ons uitgebreide dossier»

Reageer op dit artikel