nieuws

Themadag starters

Nieuws

ZWOLLE – De Werkgroep “Voor de Bakker” van het Productschap Akkerbouw hield onlangs weer de jaarlijkse themadag voor starters.

ZWOLLE – De Werkgroep Voor de Bakker van het Productschap Akkerbouw hield onlangs weer de jaarlijkse themadag voor starters.

20 deelnemers namen deel aan de informatie- en inspiratiedag.

Mariëlle van Heeswijk, voorzitter van de Werkgroep en eigenaar van Bakkerij van Heeswijk in Luyksgestel heetten de bakkers in spé welkom.

Marketing
Frank Janssen, hoofd Marketing en Communicatie bij het Nederlands Bakkerij Centrum gaf een korte marketingles. ‘Bij marketing moet worden gedacht vanuit de consument en niet vanuit de verkoper. Wees niet bang voor een klagende klant, maar probeer met de klacht je voordeel te doen onder het motto: een klagende klant is een vragende klant.’ Grijp het aan als een kans om jezelf te verbeteren.’

Concepten
Daarna werden bezoeken gebracht aan Patisserie Lindeboom, het Hanze Huis en Tostiworld, waar de betreffende ondernemers over hun concept en aanpak vertellen.
Arend Kisteman, eigenaar van De Stadsbakker, legde uit hoe hij zijn droom, een eigen bakkerijbedrijf, heeft weten te realiseren.

 

Reageer op dit artikel