nieuws

Rotterdam krijgt Baker’s Café

Nieuws

Rotterdam krijgt Baker’s Café

ROTTERDAM – Vlaamsch Broodhuys opent dinsdag 17 mei een Baker’s Café in de Rotterdamse vestiging aan de Meent. Er is plaats voor 50 personen. Er kan ontbeten worden, geluncht of er kan gebruikt worden gemaakt van een Vlaamsche High tea.

ROTTERDAM – Vlaamsch Broodhuys opent dinsdag 17 mei een Baker’s Café in de Rotterdamse vestiging aan de Meent. Er is plaats voor 50 personen. Er kan ontbeten worden, geluncht of er kan gebruikt worden gemaakt van een Vlaamsche High tea.

Een terras biedt nog eens 50 zitplaatsen. Het Baker’s Cafe wordt ook opengesteld voor culturele avonden. Opvallend is het no-cash principe: er kan alleen gepind worden. Het Vlaamsch Broodhuys is de eerste winkel in Rotterdam zonder kassa. Intussen hebben al zes winkels van het Vlaamsch Broodhuys deze formule. In Rotterdam wordt het filiaal omgebouwd in een moderne mix van buurtcafé en ambachtelijke bakker met een cultureel tintje.

Binnenkort worden workshops, thema- en filmavonden georganiseerd.
 

Reageer op dit artikel