nieuws

Van der Breggen opent winkel van de toekomst

Nieuws

ROTTERDAM – Hoe ziet de winkel van de toekomst er uit? Die vraag stond centraal bij het ontwerp van de nieuwste winkel van Van der Breggen die 10 maart is geopend.

Van der Breggen opent winkel van de toekomst

ROTTERDAM – Hoe ziet de winkel van de toekomst er uit? Die vraag stond centraal bij het ontwerp van de nieuwste winkel van Van der Breggen die 10 maart is geopend.

Van der Breggen heeft zijn 25e winkel geopend aan de Goudse Singel in Rotterdam. Een winkel die totaal anders is dan de overige 24. Volgens eigenaar Dick van der breggen is het de winkel van de toekomst.

Open- en eerlijkheid staan centraal aldus de bakker. Dat komt tot uitdrukking in de inrichting. Broodschappen hebben plaats gemaakt voor tafels en er is een productieruimte geïntegreerd in de winkel, die is ingericht door Interieurbouw Koning. Brood en banket wordt voor de oog van de klant gebakken of afgemaakt. Door deze manier van werken, met een smal assortiment hebben we minder out of stock.

Koffie
Het nieuwste filiaal (150 vierkante meter) herbergt ook een koffiecorner. van de bakker, Breggen, maakt alleen maar gebruik van slow coffee. Medewerkers van de koffiecorner schenken aan tafel ten overstaan van de gasten authentieke filterkoffie op. Volgens de website Koffiegek is Van der Breggen de enige in Nederland. ‘Terug naar de basis. Naast heerlijke koffie is het een mooi showelement.’
 

 

Reageer op dit artikel