nieuws

Groessen heeft weer een bakker

Nieuws

GROESSEN – De inwoners van het Gelderse Groessen kunnen vanaf donderdag weer in het eigen dorp brood kopen. De Zevenaarse bakker Wim Godschalk zit vanaf nu aan de Molenstraat 4, het pand waar bakkerij Haafs zat.

Groessen heeft weer een bakker

GROESSEN – De inwoners van het Gelderse Groessen kunnen vanaf donderdag weer in het eigen dorp brood kopen. De Zevenaarse bakker Wim Godschalk zit vanaf nu aan de Molenstraat 4, het pand waar bakkerij Haafs zat.

Haafs ging vorig jaar failliet. Wim Godschalk noemt die situatie voor Haafs heel vervelend, maar voor hemzelf bood het een kans, meldt De Gelderlander vandaag. Omdat het pand op de markt kwam hapte Godschalk toe om uit te breiden. Godschalk heeft in Zevenaar twee vestigingen.

Het pand in Groessen heeft een inrichting gekregen zoals Godschalk die wil hebben.Het assortiment blijft brood en banket, zegt hij. Belangrijk voordeel van het pand aan de Molenstraat is dat er een grote productieruimte achter het winkeldeel zit.

Lees ook
Inventaris bakkerij Haafs onder de hamer

Reageer op dit artikel