nieuws

Broekmans half juni in nieuwe bakkerij

Nieuws

PANNINGEN – De bouw van de nieuwe bakkerij van Broekmans in Panningen verloopt volgens plan. De bakkerij moet half juni operationeel zijn.

Broekmans half juni in nieuwe bakkerij

PANNINGEN – De bouw van de nieuwe bakkerij van Broekmans in Panningen verloopt volgens plan. De bakkerij moet half juni operationeel zijn.

Zo laat eigenaar Thijs Broekmans desgevraagd weten aan Bakkerswereld. Broekmans bouwt in Panningen een bakkerij met een oppervlakte van 3300 vierkante meter, ruim drie keer groter dan zijn huidige bakkerij.

Koel- vriesruimte
Met de bouw (begeleid door TenBa) komt er een einde aan het ruimtekort van vooral de expeditie en de koelingen. In de nieuwe bakkerij beschikt Broekmans over 400 vierkante meter vries- en ruim 150 vierkante meter koelruimte. Nu is dat respectievelijk 50 en 12 vierkante meter.

Reageer op dit artikel