nieuws

Bakker Van der Wal zet overvallers buitenspel met betaalautomaat

Nieuws

Bakker Van der Wal zet overvallers buitenspel met betaalautomaat

APELDOORN – Overvallers Bakkerij Van der Wal Jolink uit Apeldoorn laat overvallers kansloos. Hij heeft zijn kassa vervangen door een betaalautomaat.

APELDOORN – Overvallers Bakkerij Van der Wal Jolink uit Apeldoorn laat overvallers kansloos. Hij heeft zijn kassa vervangen door een betaalautomaat.

Voor overvallers valt er niets meer te halen in de winkel vanBakkerij Van der Wal Jolink in winkelcentrum De Mheen in Apeldoorn. De kassa is vervangen door een betaalautomaat. Peter van der Wal: ‘Het vergroot de veiligheid, geen kasverschillen meer en het is hygiënischer, want de winkelmedewerker pakt geen geld meer aan.’

Primeur
Van der Wal denkt dat hij de eerste bakker is in Nederland met een geldautomaat. Voor de Belgische leverancier Antenor is het zeker de eerste die hij in Nederland heeft geplaatst. In België zijn er al diverse in gebruik bij vooral bakkerijen en slagerijen.

 

Reageer op dit artikel