nieuws

Bisschopsmolen wint toerismeprijs

Nieuws

MAASTRICHT – Puur Limburg, het samenwerkingsverband van diverse Limburgse bedrijven waar ook De Bisschopsmolen toebehoort, heeft de verkiezing meest innovatieve toeristische ondernemer van het jaar gewonnen.

Bisschopsmolen wint toerismeprijs

MAASTRICHT – Puur Limburg, het samenwerkingsverband van diverse Limburgse bedrijven waar ook De Bisschopsmolen toebehoort, heeft de verkiezing meest innovatieve toeristische ondernemer van het jaar gewonnen.

VVV Zuid-Limburg hield voor de derde keer op rij de verkiezing. Twaalf bedrijven waren geselecteerd.
De winnaar werd bepaald door een online stemronde en een vakjury.

Puur Limburg is een samenwerking tussen De Bisschopsmolen, Hotel Gulpen, het Gulpener Bierhuys en ROCCA Sport and Adventure met als doel de economie en ecologie in de regio Zuid-Limburg te versterken. Samen ontwikkelden de ondernemingen het duurzame arrangement ‘Puur Limburgs’ waarin de gast op bijzondere wijze kennismaakt met eeuwenoude Limburgse tradities, het glooiende heuvellandschap en natuurlijk de Bourgondische Limburgse gastvrijheid!

 Lees alle berichten over De Bisschopsmolen

 

Reageer op dit artikel