nieuws

De bakker als callcenter

Nieuws

HILVERSUM – Hoe zou het zijn om bij de bakker behandeld te worden zoals bij een callcenter ? De actie van cabaretier Youp van ’t Hek over de falende klantenservice zette de programmamakers van Kassa aan het denken.

HILVERSUM – Hoe zou het zijn om bij de bakker behandeld te worden zoals bij een callcenter ?  De actie van cabaretier Youp van ’t Hek over de falende klantenservice zette de programmamakers van Kassa aan het denken.

Een nietsvermoedende klant die de bakker bezoekt en daarbij als een nummer wordt behandeld. Dat toont onderstaand filmpje van de Vara. Menig Nederlandse bakker en banketbakker zal gruwen van deze beelden. De opnames bij de bakker zijn te vinden na 27 minuut en 40 seconden.

 

 


Of bekijk de flash versie.

Reageer op dit artikel