nieuws

Topbakkers en koks geven masterclasses

Nieuws

DEN BOSCH – Veertien toppers uit de bakkerijbranche en horeca geven samen een masterclass op 11 oktober in Den Bosch. Het thema: de smaak van vroeger.

DEN BOSCH – Veertien toppers uit de bakkerijbranche en horeca geven samen een masterclass op 11 oktober in Den Bosch. Het thema: de smaak van vroeger.

De toppers uit het bakkerijvak zijn: Arthur Tuytel, Rudolph van Veen en Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys. De meesters in hun vak geven 6 masterclasses tussen 11.00 uur en 21.00 uur in de vestiging van Sligro in Den Bosch. Daarmee biedt de grossier 600 horecaondernemers een kans om meer te leren over de smaak van vroeger in een aantal vakgebieden.

Andere toppers die een masterclass verzorgen zijn: Robert Kranenborg, René Pluijm, Edwin van Gent, Michel Hanssen, David van de Gevel, Rob Kuyp, Bennie Brom, Jan van de Ven en Sjef Brok.

Hoofdstad van de Smaak
Met de masterclasses trakteert het jubilerende Sligro haar klanten. Er is bewust gekozen de 15 meesters in ’s-Hertogenbosch samen te brengen om zo aan te sluiten bij het themajaar ’s-Hertogenbosch Hoofdstad van de Smaak 2010.
 

Reageer op dit artikel