nieuws

Besparen op verlichtingskosten?

Nieuws

Besparen op verlichtingskosten?

DOETINCHEM – Wilt u besparen op uw verlichtingskosten? Het Eenergiecentrum heeft een tool ontwikkeld waarmee dat mogelijk is.

DOETINCHEM – Wilt u besparen op uw verlichtingskosten? Het Eenergiecentrum heeft een tool ontwikkeld waarmee dat mogelijk is.

Op de website energiecentrum.nl kunnen ondernemers voortaan binnen vijf minuten ontdekken hoe ze maximaal kunnen besparen op verlichting. Door het invullen van de digitale verlichtingsscan op de site ontstaat een helder beeld van investeringen, terugverdientijden en het rendement.

De door het Energiecentrum ontwikkelde digitale verlichtingsscan zet concrete energiezuinige alternatieven op een rijtje, met de prijzen erbij. De verlichtingsscan is vooralsnog alleen toepasbaar voor winkels, maar binnenkort ook geschikt voor de horeca, bedrijfshallen en kantoren.

 

Reageer op dit artikel