nieuws

Rudolph’s Bakery op digitale tv

Nieuws

Rudolph’s Bakery op digitale tv

Toppatissier Rudolph van Veen gaat een wekelijks bakprogramma verzorgen op de digitale tv- en radiozender 24Kitchen. Dit is het eerste Nederlandstalige foodplatform dat volgend jaar vanaf 1 april gaat uitzenden.

Rudolph van Veen wordt één van de presentatoren van 24Kitchen en presenteert onder meer het wekelijkse bakprogramma Rudolph’s Bakery. Achter de zender zitten media-ondernemer Jan Dekker en Rob Baan van Koppert Cress. Meesterkoks ondersteunen het plan.

Zij zijn twaalf jaar geleden ook de initiatiefnemers geweest van Life and Cooking. Volgens Van Veen wordt 24Kitchen een zender van infotainen in plaats van entertainen. Vooral gezonde en verse producten zullen tijdens de programma’s een hoofdrol gaan spelen, evenals streek- en seizoensproducten. De programma’s zullen maximaal 20 minuten duren en worden niet onderbroken. Ook komen er gerichte kookprogramma’s voor verschillende doelgroepen, zoals voor kinderen.

 

Reageer op dit artikel