nieuws

Ruwe Bolster houdt tweede party

Nieuws

ROTTERDAM – Voor de tweede keer heeft Meneba de Ruwe bolsterbakkers uitgenodigd voor een Ruwe Bolster Party. Op dit moment bakken en verkopen zo’n 700 bakker (meer dan één-derde van alle Nederlandse bakkers) één of meerdere producten uit het Ruwe Bolster concept.

Ruwe Bolster houdt tweede party

ROTTERDAM – Voor de tweede keer heeft Meneba de Ruwe bolsterbakkers uitgenodigd voor een Ruwe Bolster Party. Op dit moment bakken en verkopen zo’n 700 bakker (meer dan één-derde van alle Nederlandse bakkers) één of meerdere producten uit het Ruwe Bolster concept.

Meneba is erg trots op dit resultaat, zegt Pieter Spanjers, Deputy Director Sales bij Meneba. ‘De consument herkent de Ruwe Bolster’. En dat werd direct met een ‘ja’ uit de groep beaamt. Hiermee kan de ambachtelijke bakker zich onderscheiden.

Er was een rondvaart door Rotterdam en een Ruwe Bolster buffet. Na afloop kregen de gasten een tegoedbon voor het Ruwe Bolster Receptenboek dat begin juni verschijnt. Daarin staan een keur aan recepten voor brood- en banketproducten op basis Ruwe Bolster.

Het concept Ruwe Bolster werd in januari 2007 gelanceerd als antwoord op de toenemende vraag naar verantwoorde voeding die langdurig energie geeft. Er zijn drie soorten: Robuust, een donkergrof meergranenbrood, dat volgens Meneba past in de trend van verantwoord genieten, Rustiek, een middeldonker meergranenbrood met de ‘vergeten’ granen spelt en boekweit en begin dit jaar zag Volgranen, het lichte vezelrijk meergranenbrood het licht

 

Reageer op dit artikel