nieuws

Puratos opent competentiecentrum voor banketindustrie

Nieuws

BRUSSEL/ZEVENBERGEN – Om de behoeften van de industriële banketproducenten beter te begrijpen en beter aan hen specifieke eisen te voldoen, heeft Puratos het Industrial Patisserie Competence Center geopend, een competentiecentrum speciaal voor industriële banketproducenten.

BRUSSEL/ZEVENBERGEN – Om de behoeften van de industriële banketproducenten beter te begrijpen en beter aan hen specifieke eisen te voldoen, heeft Puratos het Industrial Patisserie Competence Center geopend, een competentiecentrum speciaal voor industriële banketproducenten.

Het IPCC bevat onder andere een pilot productie, een volledig uitgerust testcentrum, waarin technologische innovatie en proces optimalisatie worden onderzocht en getest. ‘Ons centrum biedt een volledig pakket van oplossingen: ingrediënten, recepturen, voedingswaarden, implementatie op productielijnen en consumenten evaluatie van ontwikkelde eindproducten’, aldus Pierre Tossut R&D directeur voor de Puratos Group.

 

Reageer op dit artikel