nieuws

Nieuwe winkel voor Banketbakkerij Krijn Verdoes

Nieuws

KATWIJK – Na 3,5 week verbouwen heeft Banketbakkerij Krijn Verdoes in Katwijk haar nieuwe winkel geopend.

Nieuwe winkel voor Banketbakkerij Krijn Verdoes

KATWIJK – Na 3,5 week verbouwen heeft Banketbakkerij Krijn Verdoes in Katwijk haar nieuwe winkel geopend.

De reden van de verbouwing was tweeledig: het interieur was 19 jaar oud en de eigenaren Krijn en Els Verdoes wilden ijs verkopen in de winkel. Krijn: ‘Door een muur weg te breken hebben we tien vierkante meter bij de winkel kunnen betrekken waardoor we nu een ijsvitrine van 2,5 meter hebben voor in de winkel (die is ingericht door  Interieurbouw Koning red.) hebben kunnen plaatsen.’

Naast een nieuwe ijsvitrine (die plaats biedt aan 16 bakken) heeft Verdoes gekozen voor een eenlaagse toonbank voorzien van een houtprint. ‘IK heb dit gezien op een website van Italiaanse interieurbouwers. De houtstructuur maakt de winkel strak en sfeervol.’ De producten worden uitgelicht door led verlichting.
 

Reageer op dit artikel