nieuws

IJssalon IJs&Zo heeft de mooiste ijsvitrine

Nieuws

LATHUM – IJssalon IJs&Zo van Joram Winkeler en Jessica Ratering in Lathum is winnaar van de wedstrijd De mooiste IJsvitrine van Nederland die is gehouden door IJstop, de vereniging van SHV Meesterijsbereiders.

IJssalon IJs&Zo heeft de mooiste ijsvitrine

LATHUM – IJssalon IJs&Zo van Joram Winkeler en Jessica Ratering in Lathum is winnaar van de wedstrijd De mooiste IJsvitrine van Nederland die is gehouden door IJstop, de vereniging van SHV Meesterijsbereiders.

Niet alleen de vitrine van IJs&Zo viel op door een mooie opmaak. ‘Die was prachtig en innovatief opgemaakt maar daarbij klopte het hele bedrijf’’, zegt jurylid en voorzitter van de sector Fastservice Jos van Alphen over de winnaar.

Op de tweede plaats eindigde ijssalon Menotti van Dennis Menzing in Haaksbergen, die voorheen ook al in de top van deze ranglijst stond. ‘Een prachtige vitrine in een nieuw bedrijf.’

IJscafé Da Benito van in Haarlem legde beslag op de derde plaats. Een aanmoedigingsprijs was er voor IceFun van Alphons en Michael Hagelen in Soest.

 

 

Reageer op dit artikel