nieuws

Fusie FanoFineFood en Romi Smilfood

Nieuws

HEERENVEEN – Royal Smilde voegt de bedrijven FanoFineFood en Romi Smilfood samen tot één organisatie onder de naam Smilde Foods. Ook introduceert het bedrijfeen nieuwe huisstijl.

HEERENVEEN – Royal Smilde voegt de bedrijven FanoFineFood en Romi Smilfood samen tot één organisatie onder de naam Smilde Foods. Ook introduceert het bedrijfeen nieuwe huisstijl.

De activiteiten van FanoFineFood en Romi Smilfood worden per 17 mei officieel gebundeld. Het kantoor van Smilde Foods is gevestigd in het hoofdkantoor van Koninklijke Smilde in Heerenveen. De productievestigingen blijven in Heerenveen, Oosterwolde en Emmen. Ook de merken Abee, Bebo, Fano, Novarin, Romi en Topper blijven bestaan. Door bundeling van krachten, denkt het bedrijf de slagkracht, continuïteit en positie in de markt te versterken.

 

Reageer op dit artikel