nieuws

Frank Haasnoot aan de slag bij Dobla

Nieuws

DOETINCHEM – Frank Haasnoot heeft zijn baan bij Crème de la Crème ingeruild voor een nieuwe uitdaging bij Dobla.

Frank Haasnoot aan de slag bij Dobla

DOETINCHEM – Frank Haasnoot heeft zijn baan bij Crème de la Crème ingeruild voor een nieuwe uitdaging bij Dobla

De patissier is sinds deze week begonnen bij het bedrijf in Heerhugowaard. Haasnoot gaat zich richten op productinnovatie. Hij was jaren werkzaam bij Crème de la Crème in Zoeterwoude dorp. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan restaurant De Brittenburg, Hotel Des Indes en Patisserie Jarreau. Ook is hij werkzaam geweest bij La Tulipe Desserts in New York. Haasnoot, lid van het Nederlands Patisserie Team, won in 2006 de Dutch Pastry Award en in 2007 de Dutch Chocolate Masters. Op de World Chocolate Masters eindigde hij als vierde.
 

Reageer op dit artikel