nieuws

Banketbakkerij Scholtes Beste ondernemer van Schiedam

Nieuws

SCHIEDAM – Banketbakkerij Scholtes is door het winkelend publiek gekozen tot beste ondernemer van Schiedam.

Klanten konden stemmen door bonnen in te vullen die de afgelopen weken op bijna alle toonbanken in Schiedam lagen. Eigenaar Aad Scholtes is dolblij met de prijs. ‘We dachten dat we deze wedstrijd nooit zouden winnen. En moet je nu eens kijken! Dit is een opsteker voor het hele team.

SCHIEDAM – Banketbakkerij Scholtes is door het winkelend publiek gekozen tot beste ondernemer van Schiedam.

Klanten konden stemmen door bonnen in te vullen die de afgelopen weken op bijna alle toonbanken in Schiedam lagen. Eigenaar Aad Scholtes is dolblij met de prijs. ‘We dachten dat we deze wedstrijd nooit zouden winnen. En moet je nu eens kijken! Dit is een opsteker voor het hele team.’

Reageer op dit artikel