nieuws

Bakkersland krijgt nieuwe directeur

Nieuws

HEDEL – Ludo Bijvoet legt zijn functie als algemeen directeur neer. Op eigen verzoek krijgt hij een andere functie binnen Bakkersland.

Bakkersland krijgt nieuwe  directeur

HEDEL – Ludo Bijvoet legt zijn functie als algemeen directeur neer. Op eigen verzoek krijgt hij een andere functie binnen Bakkersland.

Bijvoet wordt per 1 september opgevolgd door de 44-jarige Eugene Scholten. Scholten is twintig jaar actief in food en heeft gewerkt bij Verkade, Douwe Egberts en Duyvis. De laatste jaren is hij als managing director verantwoordelijk geweest voor Sara Lee’s bakkerijdivisie in Australië.

Bijvoet is sinds 2003 actief voor Bakkersland, vanaf 2006 als directielid en sinds vorig jaar als algemeen directeur, na het vertrek van Walter Kluit. In de afgelopen jaren is bij Bakkersland een reeks van herstructureringsmaatregelen doorgevoerd, zoals de overname van Quality Bakers. Bijvoet wil zich nu meer bezig houden met strategie en langere termijnprojecten. Dat doet hij als adviseur van de directie, de raad van commissarissen en als grootaandeelhouder van de investeringsmaatschappij Parcom waartoe Bakkersland behoort.

 

Reageer op dit artikel