nieuws

Bakker vernoemt brood naar zonen

Nieuws

RIJSSEN – Echte Bakker Meinders in Rijssen, met winkels in Markelo, Wierden en Almelo heeft een nieuwe broodlijn ontwikkeld en vernoemd naar hun zonen Wouter & Bram Brood.

Bakker vernoemt brood naar zonen

RIJSSEN – Echte Bakker Meinders in Rijssen, met winkels in Markelo, Wierden en Almelo heeft een nieuwe broodlijn ontwikkeld en vernoemd naar hun zonen Wouter & Bram Brood.

Het kleinbrood heeft de naam Woutertjes mee gekregen. Het brood is gebakken met Teff graan. Uitgangspunten voor het Wouter & Bram brood zijn natuurlijke energiebron voor kinderen, tieners, sporters en ouderen en het moest bijzonder, lekker en gezond zijn.

Wouter & Bram zijn twee vrolijke, gezonde en actieve jongens. Zij hebben het brood en hun favoriete broodjes geselecteerd die hun naam mogen dragen.

Tijdens de introductieperiode wordt voor kinderen een kleurplatenactie gehouden. De kleurplaat kan in de winkel worden afgehaald of gedownload van de website.  Daarmee kan per winkel een leuke middag in de bakkerij worden gewonnen met acht vriendjes of vriendinnen. Teff is een oergraan dat veel energie geeft en rijk is aan mineralen en calcium.

 Lees ook
Achterhoekse bakkers komen met Achterhoeks brood
 

Reageer op dit artikel