nieuws

Inschrijving Gouden Gard en Talentenprijs

Nieuws

WAGENINGEN – De 25e editie van de wedstrijd om de Gouden Gard wordt gehouden op dinsdag 5 oktober. Gelijktijdig wordt ook de Talentenprijs gehouden. Inschrijven kan vanaf nu.

Inschrijving Gouden Gard en Talentenprijs

WAGENINGEN – De 25e editie van de wedstrijd om de Gouden Gard wordt gehouden op dinsdag 5 oktober. Gelijktijdig wordt ook de Talentenprijs gehouden. Inschrijven kan vanaf nu.

De jubileum editie van Gouden Gard wordt gehouden bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Leerlingen kunnen zich tot 15 juni inschrijven. De leerlingen kunnen het aanmeldingsformulier bij hun bpv-coördinator opvragen.

Jubileumwedstrijd
In verband met het 25-jarig bestaan van de Gouden Gard wedstrijd wordt er op dinsdag 5 oktober ook een jubileumwedstrijd Gouden Gard gehouden. Oud-deelnemers aan de Gouden Gard-wedstrijd kunnen zich nu voor deze wedstrijd inschrijven.

Talentenprijs
De Talentenprijs is voor leerlingen in opleiding voor niveau twee. Leerlingen kunnen zich tot 15 juni voor deze wedstrijd inschrijven. Het aanmeldingsformulier kunnen de leerlingen opvragen bij hun bpv-coördinator. De wedstrijd bestaat uit het aanleveren van twee taarten die de bakkerijleerlingen bij hun leerbedrijf hebben gemaakt. Deze taarten worden op 5 oktober 2010 door een vak- en consumentenjury beoordeeld.
 

Reageer op dit artikel