nieuws

Echte Bakkers Limburg introduceren eigen merkbrood

Nieuws

SITTARD – Na Brabant met de Brabander heeft nu ook Limburg zijn eigen merkbrood. Limburgs Mooiste. Zo heet de nieuwe broodsoort die de Echte Bakkers uit de zuidelijke provincie op de markt brengen.

Echte Bakkers Limburg introduceren eigen merkbrood

SITTARD – Na Brabant met de Brabander heeft nu ook Limburg zijn eigen merkbrood. Limburgs Mooiste. Zo heet de nieuwe broodsoort die de Echte Bakkers uit de zuidelijke provincie op de markt brengen. 

Het brood is ontwikkeld in samenwerking met Sonneveld. De verkoopprijs van Limburgs Mooiste wordt € 2.25. Het is de bedoeling dat op termijn meerdere soorten Limburgs Mooiste gemaakt worden.

Goed doel
De broodsoort is gekoppeld aan het goede doel: het Toon Hermans Huis. Dit zijn inloophuizen voor mensen met kanker, familieleden, ex kanker patiënten en nabestaanden. Van elk brood gaat €0.10 naar het Toon Hermans huis. De actie loopt zo lang er brood verkocht wordt.

Presentatie
Het eerste brood wordt op 28 april gepresenteerd aan de bakkers en verkoopmedewekers van de Limburgse Echte Bakkers. Meer informatie: www.toonhermanshuis.nl

 

Reageer op dit artikel