nieuws

Bakker Johnny Bos met pensioen

Nieuws

GROENLO – Banketbakker Johnny Bos (65) heeft vorige week, na 48 jaar, voor de laatste keer brood en banket gebakken.

Bakker Johnny Bos met pensioen

GROENLO – Banketbakker Johnny Bos (65) heeft vorige week, na 48 jaar, voor de laatste keer brood en banket gebakken.

Johnny begon zijn carrière in 1962 toen hij gevraagd werd door Gerard Wissink om bij hem in de bakkerij te komen werken. ‘Ik werkte destijds voor bakker Hartman in Vorden,’ laat Bos de Streekgids weten. Zijn eerste opdracht was het bezorgen van brood met de bakkersfiets.

Bos is uiteindelijk een allround bakker geworden, maar maakt het liefst (ijs) taarten en gebak. Hij gaat niet achter de geraniums zitten. ‘Ik moet nog onderhoud plegen aan het huis en ik steek veel tijd in mannenzangvereniging Inter Nos en het hofkoor der Knunnekes.’

 

Reageer op dit artikel