nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij Van Ooijen

Nieuws

TIEL – De winkel van Bakkerij G van Ooijen heeft een totale metamorfose ondergaan. De heropening vond dinsdag 16 maart plaats.

Nieuwe winkel voor Bakkerij Van Ooijen

TIEL – De winkel van Bakkerij G van Ooijen heeft een totale metamorfose ondergaan. De heropening vond dinsdag 16 maart plaats.

‘Het was gigantisch druk, meer dan we hadden verwacht. Vooral het aantal klanten dat spontaan langskwam heeft me ontroerd’, stelt eigenaar Magda van Ooijen. Na bijna zes maanden bouwen en verbouwen werd de winkel op 16 maart officieel heropend. ‘Het was nodig. We hadden een oud pand met veel kleine kamertjes en hokjes. We hebben muren doorgebroken en er een modern pand van gemaakt.’

Dat geldt ook voor de inrichting (Lemmens) met als dominante kleuren zwart en roestvrij staal. ‘Het is een strakke, moderne winkel geworden. We hebben gekozen voor een eenlaagse presentatie. Brood wordt gepresenteerd op rvs. Door de juiste verlichting komen de producten mooi uit.’ De winkel (55m2) is twee keer zo groot geworden door de voormalige woonkamer/opslagruimte bij de zaak te betrekken. Bovenop de winkel is een chocolaterie gebouwd. Ook dient de eerste etage als opslagruimte.

Bekijk foto’s van de verbouwing

Meer Lemmens winkels
Banketbakkerij Govert van Nunen opent chocolaterie
Nieuwe zaak Lamers in Oss
Gouden Schieter voor beste winkel Echte Bakker Lamers
Jarreau in Den Haag

Bekijk ook
Nieuwe bakkerswinkel Gorter
Bakker Van Gils nu in centrum Chaam
Nieuwe winkel voor Bakkerij De Kof
Nieuwe winkel voor Bakkerij Kromhout
Nieuwe winkel en naam Bakkerij Van den Oord
Nieuwe winkel voor Stadsbakkerij Delft
Nieuwe winkel voor Bakker Piet
Nieuwe winkel voor Bakkerij Vos

Op zoek naar interieurinrichters?

 

 

 

Reageer op dit artikel