nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij Ten Brinke

Nieuws

DEDEMSVAART – Bakkerij Ten Brinke heeft haar winkelaanbod verdubbeld. De eigenaren openden donderdag 25 maart een filiaal in Dedemsvaart.

Nieuwe winkel voor Bakkerij Ten Brinke

DEDEMSVAART – Bakkerij Ten Brinke heeft haar winkelaanbod verdubbeld. De eigenaren openden donderdag 25 maart een filiaal in Dedemsvaart.

Honderden genodigden en geïnteresseerde klanten kwamen op de officiële opening af. Hetty ten Brinke: ‘Het was hectisch, maar heel leuk.’ Berjan en Hetty ten Brinke runnen al dertig jaar een bakkerij in Ommen en waren al langer op zoek naar een extra winkel.

‘We wilden een winkel in Ommen openen in het nieuwe centrumplan, maar dat plan schoot niet op. Toen werd ons plotseling de winkel (voorheen van Ambachtsbakker Old Hiemse red.) in Dedemsvaart aangeboden en hebben we ja gezegd.’ Het interieur is hetzelfde gebleven, de kleurstelling is aangepast. ‘We hebben er een warme en gezellige winkel van gemaakt, zoals een bakkerswinkel moet zijn.’
 

Foto’s volgen

Reageer op dit artikel