nieuws

Nieuwe industriële bakkerij in België

Nieuws

LOMMEL – Erwin de Vos en Frank Visscher richten nieuwe industriële bakkerij op voor de productie van voorgebakken brood in een zuurstofarme verpakking.

LOMMEL – Erwin de Vos en Frank Visscher richten nieuwe industriële bakkerij op voor de productie van voorgebakken brood in een zuurstofarme verpakking.

Harvest Time richt zich op bake-off markt. Het assortiment bestaat uit onder andere: horecabroodjes, pistolets, kaiserbroodjes, ciabatta en panini’s. Verder speelt de bakkerij in op de stijgende vraag naar producten die zoutarm, en/of allergenen vrij zijn en die toegevoegde vitamines of omega-3 bevatten. Harvest Bakeries is op Europees georiënteerd, maar focust zich vooral op België en Frankrijk. De bakkerij is eind september operationeel. De totale investering bedraagt 17 miljoen euro. Om het financieringsplaatje rond te krijgen is een drietal investeerders die samen 5,5 miljoen euro bijdragen. Het overige bedrag is bankfinanciering.

Erwin de Vos is ruim 15 jaar werkzaam in de Nederlandse bakkerijbranche. Frank Visscher is zelfstandig consultant op het gebied van productieautomatisering en projectmanagement.
 

Reageer op dit artikel