nieuws

Cosun boert goed

Nieuws

BREDA (ANP) – Cosun, het voedingsmiddelenconcern van onder meer Suiker Unie en Unifine heeft vorig jaar de omzet met 4 procent zien stijgen naar 1,76 miljard euro en de nettowinst van 41 miljoen euro in 2008 naar 59,4 miljoen in 2009.

Cosun boert goed

BREDA (ANP) – Cosun, het voedingsmiddelenconcern van onder meer Suiker Unie en Unifine heeft vorig jaar de omzet met 4 procent zien stijgen naar 1,76 miljard euro en de nettowinst van 41 miljoen euro in 2008 naar 59,4 miljoen in 2009.

De directie toont zich tevreden met het bedrijfsresultaat, dat steeg van 85,9 miljoen euro naar 93,4 miljoen euro. Voor dit jaar verwacht Cosun, een onderneming die werd opgericht door een coöperatie van suikerbietentelers, een resultaat dat hiervan niet sterk zal afwijken.

Een verdere groei van Suiker Unie én kostenverminderingen bij andere bedrijfsactiviteiten zorgden voor de verbetering van het resultaat.
 

Reageer op dit artikel