nieuws

Bakkerij Van der Waal houdt expositie 175 jaar bakkersgeschiedenis

Nieuws

RIDDERKERK – Wie alles wil weten over de geschiedenis van Bakkerij Van der Waal Bakkerij uit Ridderkerk kan binnenkort zijn slag slaan. Het bakkersbedrijf houdt binnenkort een maand lang expositie over de historie van het bedrijf.

RIDDERKERK – Wie alles wil weten over de geschiedenis van Bakkerij Van der Waal uit Ridderkerk kan binnenkort zijn slag slaan. Het bakkersbedrijf houdt binnenkort een maand lang expositie over de historie van het bedrijf.

In het jaar 1835 nam bakkersknecht Teunis van der Waal uit Puttershoek, de bakkerij over van zijn werkgever, bakker Cornelis Stoop. Het is het begin van een bakkerstraditie van de familie Van der Waal, die tot op heden voortduurt met eigenaar Jeroen van der Waal. Ter gelegenheid hiervan houdt het bakkersbedrijf in de Oudheidkamer Ridderkerk een expositie. De expositie wordt op woensdag 17 maart geopend door burgemeester Stefan Hulman en duurt tot 17 april.

Lees ook
Bakkerij Van der Waal maakt 555-brood voor Haïti
Burgemeester stagiair bij Bakkerij van der Waal

 

Reageer op dit artikel