nieuws

Bakkerij Dagen 2010 succesvol ten einde

Nieuws

AMSTERDAM – 12281 mensen uit de bakkerijbranche en daar buiten hebben dit jaar de Bakkerij Dagen 2010 bezocht. De organisatie is tevreden over het aantal bezoekers, de exposanten prijzen naast de drukte vooral de kwaliteit van de beursgangers.

Bakkerij Dagen 2010 succesvol ten einde

AMSTERDAM – 12281 mensen uit de bakkerijbranche en daar buiten hebben dit jaar de Bakkerij Dagen 2010 bezocht. De organisatie is tevreden over het aantal bezoekers, de exposanten prijzen naast de drukte vooral de kwaliteit van de beursgangers.

Dat blijkt uit een rondgang langs de standhouders. De exposanten zijn tevreden over de bezoekersaantallen en de kwaliteit van de bezoekers. Joke van der Wijngaart, beursmanager: ‘Het aantal bezoekers alleen is niet belangrijk het gaat om de kwaliteit en ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord van de exposanten. Heel mooi dus.’ Van der Wijngaart schrijft de goede geluiden mede toe aan de vroegtijdige communicatie door de organisatie. ‘We hebben onze database goed op orde waardoor we op tijd mensen uit de branche, maar ook daar buiten als horeca en foodservice hebben kunnen interesseren voor de Bakkerij Dagen.’ 12281 mensen bezochten de beurs, dat is een stijging van drie procent ten opzichte van 2008.

 

Reageer op dit artikel