nieuws

Bakker Mees stopt met bezorgen

Nieuws

WILLEMSTAD – Het zal even wennen zijn voor bewoners van het Noord-Brabantse Heijningen, Helwijk, Oudemolen en Willemstad. Na 37 jaar is er een einde gekomen aan het gemak van vier dagen per week een bakker aan huis.

Bakker Mees stopt met bezorgen

WILLEMSTAD – Het zal even wennen zijn voor bewoners van het Noord-Brabantse Heijningen, Helwijk, Oudemolen en Willemstad. Na 37 jaar is er een einde gekomen aan het gemak van vier dagen per week een bakker aan huis.

Mees Sonneveld gaat van zijn VUT genieten. Hij doet dat in navolging van zijn vrouw Cor die ook vele jaren huis-aan-huis broden verkocht, en vorig jaar al stopte. Even heeft Mees er nog aan getwijfeld of hij al dan niet nog een tijdje door zou gaan. ‘Maar ik ga toch maar van mijn vrije tijd genieten. Lekker ravotten met de kleinkinderen. Zeventien jaar geleden riep ik dat ik er tijdelijk een wijk bij zou gaan doen tot er een opvolger was, en dat tijdelijke was dus tot op de dag van vandaag brood bezorgen in de Willemstad,’ laat hij BN De Stem weten.

Een opvolger voor Sonneveld is niet gevonden. Met de vuttende huis-aan-huis bakker verdwijnt er wederom een voorziening uit de kleine kernen.

 

Reageer op dit artikel