nieuws

Beste Brabantse Worstenbroodje 2009

Nieuws

EINDHOVEN – Welke bakker maakt het beste Brabantse worstenbroodje van 2009? Dat is de vraag die op dinsdag 6 oktober wordt beantwoord tijdens de wedstrijd Beste Brabantse Worstenbroodje van de NBOV.

Beste Brabantse Worstenbroodje 2009

EINDHOVEN – Welke bakker maakt het beste Brabantse worstenbroodje van 2009? Dat is de vraag die op dinsdag 6 oktober wordt beantwoord tijdens de wedstrijd Beste Brabantse Worstenbroodje van de NBOV.

De jaarlijkse NBOV-verkiezing van het Beste Brabantse Worstenbroodje wordt afwisselend in Breda en Eindhoven gehouden. Dit jaar vormt het ROC Eindhoven het decor van de wedstrijd. De winnaar van de wedstrijd mag zichzelf een jaar lang de maker van het Beste Brabantse Worstenbroodje noemen. Vorig jaar won Willem Willemse, eigenaar van Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek.

Demonstratie
Deelnemers krijgen tijdens de keuring een demonstratie op het gebied van patisserie van patissier Robèrt van Beckhoven. Voor het oog van het publiek maakt hij diverse snel te vervaardigen banketproducten, leert de aanwezigen de nodige tips en trucs en verschaft na afloop ook zijn recepturen. Daarnaast geeft Otto Wijnen een ondernemerspeptalk. Doel van deze presentatie is ondernemers kritisch naar zichzelf en hun huidige werksituatie te laten kijken. Ook wordt er tijdens de middag aandacht besteed aan het nieuwe NBOV VerzuimPakket.

 Lees ook
Ger Ligthart maakt wéér Lekkerste Brabantse worstenbroodje

Reageer op dit artikel