nieuws

Bakker biedt oud-burgemeester Hulman champagnetaart aan

Nieuws

RIDDERKERK – In de vier winkels van Bakkerij Van der Waal in Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht verkochten de bakkers op 31 december een Oudjaar-Champagne-Bol-Taartje. Het eerste taartje was voor oud-burgemeester Hulman (foto) van Den Helder, nu waarnemend burgemeester in Ridderkerk.

Bakker biedt oud-burgemeester Hulman champagnetaart aan

RIDDERKERK – In de vier winkels van Bakkerij Van der Waal in Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht verkochten de bakkers op 31 december een Oudjaar-Champagne-Bol-Taartje. Het eerste taartje was voor oud-burgemeester Hulman (foto) van Den Helder, nu waarnemend burgemeester in Ridderkerk.

De broers Jeroen en Marcel van der Waal nodigden hun klanten donderdag 31 december uit om het nieuwe jaar alvast op een bijzondere wijze te vieren. Jeroen van der Waal, directeur van Bakkerij Van der Waal: ‘Wij zijn helemaal klaar met de crisis van 2009 en in voor een fantastisch nieuwjaar. Daarom beloven we onze klanten, dat we ze in 2010 nog meer dan nu met nieuwe heerlijkheden en extra aandacht verwennen.’
 

Declaratiegedrag

Jeroen van der Waal denkt dat pas benoemd waarnemend burgemeester Stefan Hulman van Ridderkerk na alle avonturen rond zijn declaratiegedrag in Den Helder ook wel klaar is met 2009. Daarom bood hij Hulman het eerste Oudjaar-Champagne-Bol-Taartje aan. Van der Waal: ‘Het jaar 2009 was erg roerig voor Hulman. Met het taartje kan hij vieren dat het eindelijk voorbij is. En voor de gemeenteraad nog even dit: Hulman krijgt dit taartje van mij. Hij hoeft het niet te declareren, maar mag het wel met de raadsleden delen.’
 

In smoking geklede obers – Jeroen van der Waal noemt ze pinguïns – boden alle klanten een glaasje champagne aan. De winkels van Bakkerij Van der Waal zijn te vinden in Ridderkerk op het Vlietplein, het Dillenburgplein en in winkelcentrum Ridderhof. In Hendrik-Ido-Ambacht zit de bakkerswinkel op de hoek Reeweg en Weteringsingel.

 

Reageer op dit artikel