nieuws

Tien jaar cel en TBS voor moord op bakker

Nieuws

DEN HAAG – Het Gerechtshof in Den Haag heeft in hoger beroep Elvis D. veroordeeld tot tien jaar cel en TBS met dwangverpleging. Hij is medeverantwoordelijk voor de moord op de Rotterdamse bakker Albert de Heer.

Tien jaar cel en TBS voor moord op bakker

DEN HAAG – Het Gerechtshof in Den Haag heeft in hoger beroep Elvis D. veroordeeld tot tien jaar cel en TBS met dwangverpleging. Hij is medeverantwoordelijk voor de moord op de Rotterdamse bakker Albert de Heer.

D. overviel samen met Cesar P. op 21 februari 2007 de 69-jarige banketbakker in z’n winkel aan de Aert van Nesstraat in het centrum van Rotterdam. Ook mishandelde hij de man. De man werd dood gevonden in de meterkast van de bakkerswinkel. De rechtbank in Rotterdam veroordeelde Elvis D hiervoor tot 10 jaar gevangenisstraf en TBS. In hoger beroep heeft het gerechtshof in Den Haag nu dezelfde veroordeling uitgesproken.

Lees ook:

Verdachten bakkersmoord Rotterdam vandaag voor rechter

Hoger beroep dodelijke overval op banketbakker

Dood banketbakker is misdrijf

 

Reageer op dit artikel