nieuws

Ruim 80 deelnemers Bakker met Ster tot nu toe

Nieuws

WAGENINGEN – Bakker met Ster telt nu al meer dan 80 deelnemers. Brood- en banketbakkers die zichzelf hebben opgegeven om mee te dingen naar één, twee of drie sterren. Er kan nog tot 1 januari 2010 worden ingeschreven.

Ruim 80 deelnemers Bakker met Ster tot nu toe

WAGENINGEN – Bakker met Ster telt nu al meer dan 80 deelnemers. Brood- en banketbakkers die zichzelf hebben opgegeven om mee te dingen naar één, twee of drie sterren. Er kan nog tot 1 januari 2010 worden ingeschreven.

Dat er meer belangstelling is dan bij de eerste editie komt o.a. door de meer evenwichtige verdeling van de diverse beoordelingen en jureringen, denkt de organisatie. Deelnemende bedrijven worden vooral vanuit praktisch oogpunt beoordeeld. In de voorronde betreft dit drie beoordelingen c.q. jureringen. Een vakjury die zich richt op de bakkerij en de organisatie, twee bezoeken van een mystery-shopper die uitsluitend kijkt naar de verkoopmedewerker (klantvriendelijkheid en deskundigheid) en een winkelbeoordeling die zich richt op het assortiment en de winkel.

Meer over het evenement, zie: Bakker met Ster

 

Reageer op dit artikel