nieuws

Pianist in bakkerswinkel Van Vessem & Le Patichou

Nieuws

OVERVEEN – Rond kerst mag er best wat meer sfeer in de bakkerswinkel zijn. Vandaar dat in de vestiging van Van Vessem & Le Patichou in Overveen een pianist de verkoopactiviteiten gisteren muzikaal luister bijzette.

Pianist in bakkerswinkel Van Vessem & Le Patichou

OVERVEEN – Rond kerst mag er best wat meer sfeer in de bakkerswinkel zijn. Vandaar dat in de vestiging van Van Vessem & Le Patichou in Overveen een pianist de verkoopactiviteiten gisteren muzikaal luister bijzette.  

‘Onze nieuwe winkel in Overveen is in onze ogen dé bakkerswinkel van de toekomst,’ stelt directeur Jos Huijbregts. ‘Free WiFi, gratis koffie, een lekkere loungebank, zelf kiezen, en natuurlijk de lekkerste broodjes en gebakjes.’

En rond kerst past daar ook muziek bij. Om die reden heeft Huijbregts gisteren een pianist laten komen, die de klanten verraste met kerstmuziek. ‘Hiermee willen we aantonen dat wij een meer dan bijzondere bakker zijn.’

 

 

Reageer op dit artikel