nieuws

Peter Valstar in dienst bij TenBa

Nieuws

WAGENINGEN – Peter Valstar is per 1 december in dienst getreden bij TenBa Taxatie en
Bakkerijadvies als accountmanager.

Peter Valstar in dienst bij TenBa

WAGENINGEN – Peter Valstar is per 1 december in dienst getreden bij TenBa Taxatie en
Bakkerijadvies
als accountmanager.

Peter is geen onbekende in de bakkerijbranche. Tot voor kort was hij werkzaam als accountmanager bij het Nederlands Bakkerij Centrum. Daarvoor werkte hij onder andere bij Hoogenboom Benelux en Meneba.

TenBa is inmiddels voor de gehele bakkerijbranche het aanspreekpunt op het gebied van bakkerijadvies- en taxaties. Door de sterke groei van opdrachten en uitbreiding van de activiteiten op het gebied van taxaties, bakkerijontwerp en de internetdienst bakkerijkopen.nl van het Wageningse adviesbureau is Peter een welkome aanvulling.
 

Reageer op dit artikel