nieuws

Open huis bakkers Koenen in Westervoort

Nieuws

ARNHEM/OOSTERBEEK – De bakkers Koenen houden zondag 27 december een open huis in hun bakkersfabriek in Westervoort.

Open huis bakkers Koenen in Westervoort

ARNHEM/OOSTERBEEK –  De bakkers Koenen houden zondag 27 december een open huis in hun bakkersfabriek in Westervoort.

De broers Ton en Paul Koenen uit Westervoort gunnen belangstellenden een kijkje in de keuken van hun bakkersbedrijf en laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Ze kunnen goede sier maken met de oliebollen, waarmee ze vorige week de derde prijs veroverden bij de Nationale Oliebollenkeuring van het Echte Bakkersgilde.

Goudbruin

De smaak van hun baksels heeft een 9 gekregen en de korstkleur is vastgesteld op: goudbruin. De prijsoliebollen zijn te koop bij de Timmerbakkerijen in Arnhem en Oosterbeek, bij Spar-supermarkten in Oost-Nederland en de Koenen-bakkerijen in Westervoort en Duiven. ‘Ook al hebben we wel eerder een prijs gewonnen, het blijft ontzettend leuk’, zegt Ton Koenen in dagblad De Gelderlander.

Het open huis in de bakkersfabriek aan Het Vergun 22 in Westervoort is van 10 uur tot 15 uur.  

Reageer op dit artikel